Dakpanreiniging

Dakpannen zijn het aanzicht van uw woning. Veel dakpannen raken echter na verloop van tijd vervuild en kunnen hiermee het aanblik van uw woning verstoren. Naast dit esthetische aanblik kan vervuiling van mos en algen op de langere termijn de oorzaak zijn van vorstschades, lekkages en poreuze dakpannen.

B&E Reiniging kan uw dakpannen op een aantal manieren goed en vakkundig onderhouden.
De reiniging kan in sommige gevallen volstaan met een mos en algen doder separaat. In andere gevallen is het noodzakelijk, voor een treffend resultaat, om de dakpannen middels stoomreiniging (hogedruk) geheel te ontdoen van elke vorm van vervuiling.

Ook voor een nabehandeling bent u aan het goede adres bij B&E Reiniging. Wij stellen u drie opties voor:

Impregneren van het gereinigde oppervlak. Hiermee maakt u de dakpannen waterafstotend waardoor zich minder aangroei zal vormen en vuil beter van uw dakpannen afloopt.

Verfcoaten van het gereinigde oppervlak. Dit is een relatief dure behandeling echter geeft een geweldig mooi en technisch perfect resultaat! Met deze optie is het ook mogelijk om kleur wijzigingen door te voeren. Heeft u een rode dakpan en u wilt een zwarte dakpan, dat is dan mogelijk!

Preventief jaarlijks onderhoud met mos en algendoder, deze optie word door ons standaard aangeboden. Dit omdat algen op elke ondergrond met name in schaduw kanten terug komen.