Schoorsteenvegen

Een schone schoorsteen heeft wel degelijk te maken met uw veiligheid, gezondheid en het milieu. Helaas gebeurt het nog te vaak dat problemen ontstaan welke voorkomen hadden kunnen worden door vakkundig onderhoud.

Veilig en verantwoord stoken met de ASPB schoorsteenveger.

Wij nemen ons werk en uw schoorsteen serieus. Daarom zijn wij aangesloten bij de Algemene schoorsteen Patroons Bond. Deze Bond ziet er op toe dat de aangesloten bedrijven zich houden aan de opgestelde regels en het werk kwalitatief goed word uitgevoerd. De brandweer doet op zijn website eveneens de aanbeveling om te kiezen voor een schoorsteenveger welke is aangesloten bij de ASPB.

Prijzen schoorsteenvegen

De prijzen zijn inclusief BTW voor regio Zeeland / Noord-Brabant. Het vervangen van uw bestaande schoorsteenkap is in overleg mogelijk.

Schoorsteen vegen Camera inspectie Vogelnest verwijderen Creosoot Frezen
Eén rookkanaal € 65,=
Tweede rookkanaal € 30,=
Inclusief vegen € 210,= Totaal € 105,= Totaal € 95,=
Bestel nu een ervaren schoorsteen veger van B&E Reiniging
Na uw aanmelding reageren op werkdagen binnen 24 uur met een voorstel voor een uitvoerdatum

Uw volledige naam*

Uw adres*

Uw postcode*

Uw woonplaats*

Email*

Telefoon*

Opmerking*

Goed bereikbaar

Goed bereikbaar

Op werkdagen tussen 07:30 en 17:30  staat onze medewerker klaar uw telefonisch te woord te staan of uw aanvraag per e-mail of WhatsApp te beantwoorden

Ervaring & vakmanschap

Ervaring & vakmanschap

Voor elke situatie hebben wij de expertise in huis om u op passende wijze te helpen. Naast het schoorsteenvegen kunnen wij u eveneens helpen met camera inspectie, rookgasmetingen, creosoot verwijderen en vogelnesten verwijderen.

Snel geregeld

Snel geregeld

Dagelijks rijden wij met schoorsteenteams door vrijwel geheel Zeeland en een deel van Brabant. In veel gevallen kan uw schoorsteen binnen 14 werkdagen
geveegd worden.

Al jaren een begrip

Al jaren een begrip

Onze schoorsteenveeg service biedt u de zekerheid van jarenlang kennis en ervaring van vele vakbekwame gespecialiseerde schoorsteenvegers. Bij uitvoering van onze werkzaamheden ontvangt u een bewijs van onderhoud.