Zonnepaneel Reiniging

 U zult niet alleen langer plezier hebben van uw goed onderhouden zonnepanelen. Goed onderhoud zorgt ook voor meer zonne-energie. Zonnepanelen die bedekt zijn met stof, pollen of bladeren leveren immers minder zonne-energie op. Daarnaast is het van belang  om te checken of de panelen nog goed zijn bevestigd en naar behoren werken. Het is daarom zaak om minstens een keer per jaar een reiniging/controle te laten uitvoeren.

Zonnepaneel Reiniging.

B&E Reiniging gebruikt voor de reiniging van uw zonnepanelen profesioneel osmose apparatuur. Osmose water is gezuiverd water van mineralen, zout en kalk. Hierdoor drogen de zonnepanelen streeploos en zonder “ witte vlekken” op.

Daarnaast beschikt osmose water over een sterk reinigend vermogen, het gaat de verbinding aan met aanwezig vuil en zal het zelfs uit de poriën van de zonnepanelenhalen!

 

Technische onderhoud van zonnepanelen.

Het technische onderhoud van zonnepanelen bestaat uit het nalopen en checken van alle kabels en koppelingen. Ook worden de panelen nagekeken op paneelbreuken. Alleen wanneer u het onderhoud aan uw zonnepanelen serieus aanpakt, zult u het hoogste rendement kunnen ontvangen.

Onderhoud Service Plan.

B&E Reiniging heeft in samenwerking met verschillende zonnepanneel instalateurs een onderhoud Service Plan opgesteld. Met deze samenwerking zijn wij  in staat een professioneel Service Plan te bieden waarmee een hogere opbrengst en langere levensduur van uw zonnepanelen gerealiseerd kan worden.

Meer weten over ons onderhoud service plan? neem dan contact op met uw aanbieder of via ons contact formulier.