Ventilatiereiniging

De lucht die we inademen is niet altijd even gezond en fris als we denken. Het is zelfs uit onderzoek gebleken dat de lucht in onze woning slechter is dan buiten onze woning! Daarom is het voor een gezonde leefomgeving noodzakelijk om een goed functionerend ventilatie systeem te hebben.

Een niet goed functionerend ventilatie systeem is de belangrijkste oorzaak van vocht en schimmels. Hierdoor kunt u vaker en langer ziek worden. Dit is eenvoudig te voorkomen door een vakkundige reiniging door B&E Reiniging.

Vroeger werd de luchtverversing in de woning vanzelf geregeld door naden en kieren. Tegenwoordig word de nadruk gelegd op het goed isoleren van woningen, hierdoor ontstaat er een comfortabel en warm leefklimaat en heeft het een gunstig effect op uw energie rekening. Echter heeft dit als nadeel dat het vocht en vervuilde lucht de woning lastig kan verlaten. Als oplossing hebben we hiervoor het ventilatie systeem laten ontwikkelen. Zonder onderhoud worden deze systemen geleidelijk aan verzadigd van vet stof en vuil. Dit adviseren wij per 5 jaar grondig te laten reinigen om gezondheidsproblemen te voorkomen.

Mechanische ventilatie

Mechanische ventilatie is voorzien van een motor die lucht afvoert via luchtkanalen, bijvoorbeeld in uw keuken, badkamer en toilet. Kies voor een eenmalige reiniging of een serviceabonnement.
Prijs voor het reinigen van mechanische ventilatie incl. per vertrek het compleet afstellen van de capaciteit. € 135,-
*tot 4 afzuigpunten, met meer afzuigpunten prijs op aanvraag

Wtw installatie

Een wtw-systeem gebruikt de warmte van afgezogen lucht om toevoerlucht voor te verwarmen en blaast die vervolgens uw huis in. Kies voor een eenmalige reiniging of een serviceabonnement.
Prijs voor het reinigen van WTW installatie incl. per vertrek het compleet afstellen van de capaciteit.  € 155,-
*tot 4 af zuig en inblaaspunten, met meer inblaaspunten prijs op aanvraag